- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز
سال تاسیس : ۱۳۳۴
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- خوزستان اهواز ,
- مدیر آزمایشگاه : اسمعیل خالقی
- رابط آزمایشگاه : سید علی همتی
- تلفن : ۰۶۱۳۳۲۲۶۴۵۵
- https://agri.scu.ac.ir
- sa.hemmati@scu.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشکده کشاورزی
زمینه های تخصصی :
گیاهان دارویی و طب سنتی زیستفناوری آب، خاک و محیط زیستنشانی آزمایشگاه :
خوزستان، اهواز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده کشاورزی
نشانی دفتر :
خوزستان، اهواز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده کشاورزی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
آون
-
اتاقک رشد
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور شیکردار
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی سنجش رطوبت
-
حمام آب
-
خشک کن انجمادی
-
دستگاه آب مقطر گیری دو بار تقطیر
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش رنگ
-
دستگاه سنجش هدایت روزنه ای برگ
-
دستگاه گرماسنج بمبی
-
دستگاه نورسنج زیستی
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
سانتریفیوژ یخچال دار
-
شمارشگر بذر
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
مخزن نیتروژن مایع
-
مخزن نیتروژن مایع
-
منبع تغذیه
(PS) -
میکرو سانتریفیوژ یخچال دار
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
میکروسکوپ استریو
-
میکروسکوپ استریو
-
هود لامینار
-
یخچال آزمایشگاهی
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آزمون تعیین درصد و میزان رطوبت بذر جنگلی، گیاهان، مرتعی و دارویی
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی آنالیتیکال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
اندازه گیری رنگ محصولات کشاورزی خام و فرآوری شده
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین به روش الایزا
-
آزمون اندازه گیری فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی و اسیدی در خاک
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان پرولین موجود در بافت گیاهان و جانوران
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در نمونه
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
اندازهگیری اسکوربات (کل- احیاء- اکسید)
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
اندازهگیری غلظت H2O2
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آنالیز تعیین پراکسیداسیون لیپیدی در سلول با روش TBA Value
-
آزمون تخمین میزان MDA (پراکسیداسیون اسیدهای چرب)
-
تصویر برداری با دوربین دیجیتال
-
تصویر برداری میکروسکوپی دیجیتالی از مقاطع به روش میکروسکوپی
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتاقک رشد
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات تبخیر کننده دوار یا تبخیر کننده چرخان (روتاری)
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
-
خدمات تهیه گل و عصاره اشباع
-
خدمات حمام آب
-
خدمات حمام آب جوش مرتعش
-
خدمات دو بار تقطیر آب
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات شیشه گری
-
خدمات عصاره گیری بافت گیاهی، نماتد، هیف قارچ و...
-
خدمات عصاره گیری خاک
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات نمونه سازی انواع روغن
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مکانیکی
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری چگالی، چگالی نسبی و چگالی API در نفت خام، نفت و فرآورده های مایع آن با روش هیدرومتری
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
مطالعه پروتئازهای گوارشی حشرات
-
خدمات آماده سازی و استخراج RNA از انواع بافت ها و نمونه های زیستی
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون تعیین دما آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در انواع خاک
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در محصولات کشاورزی
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در لجن فاضلاب
-
اندازه گیری میزان رنگ های فتوسنتزی، کلروفیل، کاروتنوئید و رنگدانه ها در گیاهان و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری کربن و ماده آلی خاک به روش تیتراسیون
-
استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
خدمات تکثیر DNA در سلول های پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون تعیین میزان اکسید کلسیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان عناصر در گیاهان (بافت گیاه)
-
نمونه برداری از عوامل بیولوژیک و زیستی
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
-
اندازه گیری غلظت کلروفیل آ به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
اندازه گیری مالون دی آلدهید (MDA) در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفاتاز
-
اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
-
اندازه گیری تنفس میکروبی در خاک
-
اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری سدیم تبادلی
-
اندازه گیری سدیم قابل جذب
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
شناسایی عوامل بیماری زای گیاهی
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
-
آنالیز اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
-
آزمون اندازه گیری ظرفیت تبادل کاتیونی (CRC) به روش تیتراسیون یا نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) محلول در آب (آب، پساب، آب دریا، محلول های آبی ...)
-
اندازه گیری منیزیم تبادلی
-
آزمون اندازه گیری منیزیم قابل جذب
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه موهر (Mohr)
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آنالیز اپیدرم ها و تهیه اسلاید (روزنه و کرک) در نمونه های گیاهی
-
آناتومی و مطالعات بافت های گیاهی
-
خدمات آماده سازی نمونه خاک
-
آماده سازی نمونه گیاه با آسیاب
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آهن کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز مس آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز روی آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آلومینیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
اندازه گیری جذب، عبور و بازتاب لایه های نازک، محلول ها و نانوذرات در بازه مریی و فرابنفش با UV-Vis
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
خدمات آنالیز با دستگاه نورسنج زیستی Biophotometer
-
آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
-
خدمات هضم نمونه به روش 4 اسید
-
آنالیز شناسایی نمونه حشره یا قارچ در سطح جنس (مورفولوژی) با استریومیکروسکوپ
-
اندازه گیری کلسیم تبادلی با فلیم فتومتر
-
آزمون اندازه گیری کلر - برای تعیین وجود کلر در نمونه
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمون تعیین مقدار کلرات در نمونه آبی
-
آزمون اندازه گیری طیف جذبی نقطه انتهایی End point فرابنفش با UV-Vis
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون های مجتمع RT-PRC, RFLP-PCR, ARMS-PCR با ایستگاه کاری واکنش زنجیره ای پلیمراز
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
خدمات کلونینگ و تولید پروتئین نوترکیب در E.coli
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
خدمات تهیه محلول از نمونه های جامد معدنی قابل حل در اسید کلریدریک
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
آزمون اندازه گیری دانسیته کود
-
آزمون اندازه گیری گوگرد قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون تعیین درصد مواد خارجی (بزرگتر از 4 میلی متر) در کود و کمپوست
-
آزمون تعیین درصد مواد غیرمحلول کود یا کمپوست
-
آزمون میزان کربن آلی در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا با طیف سنج نوری
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم سلولاز در خاک با طیف سنج نوری
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آنالیز تیتانیوم، سیلیس، فسفر به روش طیف سنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون تعیین آنتوسیانین به روش ph افتراقی
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
خدمات تهیه محیط کشت آماده مصرف RPMI
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون تعیین رطوبت کاغذ و مقوا
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری کلر در گیاهان
-
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
-
خدمات نگهداری بذر در شرایط فرا سرد (تانک نیتروژن)
-
آزمون بررسی آناتومی اپیدرم آبزی، برگ، کرک با میکروسکوپ
-
خدمات اندازه گیری کیفی و کمی بافت های گیاهی (ابعاد، روزنه و ...) با میکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری رطوبت ظرفیت زراعی خاک (FC)
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) قابل جذب در کود یا خاک با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن غیر فعال (OC passive) در خاک به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آزمون اندازه گیری تنفس میکروبی برانگیخته با سوبسترا (اندرسون و دومسچ) در خاک
-
آنالیز و استخراج انواع رنگدانههای جلبکی
-
آنالیز قدرت هیدروژنی (pH) در نمونه های مایع و جامد
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
-
آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
-
خدمات شمارش بذر و دانه های گیاهی